Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Amenzi în valoare de peste 60.000 de lei, pe litoral. În ce stațiuni s-au găsit nereguli

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 16 august 2020 Etichete: , ,

Au fost date mai multe amenzi, în valoare de peste 60.000 de lei, cluburilor de pe litoral care nu au respectat măsurile de protecție sanitară, în cadrul unei acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu COVID-19 a IPJ Constanța, de sâmbătă seară.

Peste 360 de polițiști, pompieri și reprezentanți ai altor instituții de control au verificat, sâmbătă seară, mai multe cluburi de pe litoral, în vederea respectării măsurilor de protecție sanitară, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

În acest sens, șase cluburi de pe litoral au primit amenzi în valoare de 61.000 de lei.

În stațiunea Mamaia au fost descoperite trei cluburi care nu au respectat măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială, acestea fiind amendate cu 35.000 de lei.

În Costinești au fost amendate două cluburi cu 10.000, respectiv 6.000 de lei, iar în Vama Veche a fost dată o amendă, în valoare de 10.000 de lei.

Sursă foto: Inquam photos/ Bogdan Danescu

 

Comentarii


  • Всем привет. Ищете где купить реплику Аирподс ПРО? Топовые беспроводные наушники в Москве и области. Копия оригинальных AirPods с шумоподавлением по цене 2490 рублей. Проверенные гарнитуры по доступным ценам. Доставим по России.

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/amenzi-in-valoare-de-peste-60-000-de-lei-pe-litoral-in-ce-statiuni-s-au-gasit-nereguli/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *