Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


LIVE Tribunalul Giurgiu judecă cererea lui Liviu Dragnea de eliberare condiționată. Avocatul fostului lider PSD susține că acesta ar fi fost amenințat cu violul în Penitenciar

By Vîrban Robert , in Justitie Politic Stirile zilei , at 15 iulie 2021

UPDATE Instanța a rămas în pronunțare.

UPDATE Liviu Popescu, avocatul lui Liviu Dragnea, susține că fostul lider PSD ar fi fost amenințat cu violul: Tribunalul București apreciază că vocația se transformă în drept. Are toate condițiile îndeplinite și, cu toate astea, ‘nu-l eliberez pentru că nu vreau’. În Franța- celebra cauza a angajărilor fictivă la Primărie- a reprezentat o situație de angajări fictive în partidul de guvernământ, prejudiciul fiind de 30 milioane de franci. Este de peste 200 de ori mai mult. Aici pedeapsa a fost e 3  ani și 6 luni cu executare. Acolo – 2 ani cu suspendare. În ziua în care a fost încarcerat, șeful sindicatului penitenciar (n.r. – Sorin Dumitrașcu) a postat – „în tura pentru cavitățile nu au fost pianiști. Nu mai invita pe nimeni la baie Liviu, în pușcărie nu e ca la Parlament”. Amenințarea cu violul e pe față. În acest sistem parchetul vrea să-l mai rețină ca să-l reeduce.

UPDATE Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu: Apreciem că sentința fondului de la Judecătoria Sectorului 5 e nelegală si netemeinică. Fracția este îndeplinită de la sfârșitul lunii februarie. (…) Instanța fondului trebuia să aibă în vedere avizul (n.r. – favorabil) Comisiei de liberări din penitenciar.

UPDATE: Procurorul afirmă ca nu sunt dovezi concrete privind îndreptarea lui Liviu Dragnea, solicită respingerea cererii iar Dragnea să nu fie lăsat să depună o altă solicitare mai devreme de luna august sau chiar mai târziu.

UPDATE: Dragnea, înainte de începerea procesului: Doamne ajută! Hai, să fie bine!

Știrea inițială

Tribunalul Giurgiu dezbate cererea de eliberare condiționată din închisoare formulată de fostul președinte al PSD Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai 2019 la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/live-tribunalul-giurgiu-judeca-cererea-lui-liviu-dragnea-de-eliberare-conditionata/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *