Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Alte două noi cazuri de infectare cu varianta Omicron, depistate în România / UPDATE A fost confirmat și al 11-lea caz de infectare cu Omicron

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 15 decembrie 2021

UPDATE A fost confirmat și al 11-lea caz de infectare cu varianta Omicron a COVID-19, a precizat Ministerul Sănătății.

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 31 de ani din București, fără istoric de călătorie în afara țării. Persoana este vaccinată anti -Covid 19 cu schema completă de vaccinare, iar starea ei de sănătate este una bună”, a informat instituția.

Știrea inițială

Ministerul Sănătății a transmis miercuri, 15 decembrie, că au fost confirmate două noi cazuri de infectare cu varianta Omicron pe teritoriul României.

Este vorba despre două femei, în vârstă de 41, respectiv 39 de ani, din București. Ambele sunt vaccinate anti-COVID, iar starea lor de sănătate este bună, informează instituția.

Una dintre acestea a călătorit în Marea Britanie, iar cea de -a doua este contact direct a unor persoane care au călătorit tot în Marea Britanie”, a explicat Ministerul Sănătății.

Pe teritoriul României au fost confirmate oficial 10 cazuri de infectare cu tulpina Omicron a virusului SARS-CoV-2.

În paralel, Grupul de Comunicare Strategică a raportat, miercuri, 829 de cazuri de COVID-19 și 88 de decese, dintre care 17 anterioare.

Mai multe detalii vor fi furnizate de GCS în buletinul informativ de la ora 13:00.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *