Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Alexandru Rafila, anunț despre posibilitatea ca România să intre în următorul scenariu: La începutul săptămânii viitoare se vor depăși 2000 de cazuri

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 28 martie 2020 Etichete: , ,

Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune că cel mai probabil numărul de 2000 de persoane infectate cu coronavirus va fi depășit la începutul săptămânii viitoare.

„La începutul săptămânii viitoare cu siguranţă se vor adopta acte normative ca să ne adaptăm la această nouă situaţie,  pentru că deja aveam 1500 de cazuri, dacă ne gândim că mâine şi poimâine probabil vom avea cel puţin în jur de 200 de cazuri ne apropiem de 2000 şi atunci trebuie luate măsuri specifice”,  a declarat Alexandru Rafila sâmbătă după amiază, la Digi24.

Întrebat când crede că România va trece în următorul scenariu, Rafila a spus: „Probabil că luni sau marţi o să fim în această situaţie”.

Alexandru Rafila nu exclude posibilitatea ca unele localități din România să fie închise,

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/alexandru-rafila-anunt-despre-posibilitatea-ca-romania-sa-intre-in-urmatorul-scenariu-la-inceputul-saptamanii-viitoare-se-vor-depasi-2000-de-cazuri/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *