Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Alegeri parlamentare anticipate în Republica Moldova | Președintele Maia Sandu, după ce a votat: Astăzi cetățenii se pot elibera de hoți și pot alege un Parlament cinstit – VIDEO

By Vîrban Robert , in Politic Republica Moldova Stirile zilei , at 11 iulie 2021

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a votat duminică la Liceul Petru Rareș din Chișinău în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, subliniind importanța deosebită asupra viitorului statului. 

„Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor, nu a politicienilor. Astăzi cetățenii se pot elibera de hoți și pot alege un Parlament cinstit. Parlamentul administrează banii țării, de aceea trebuie să fim foarte atenți cum încredințăm banii țării. Îi îndemn pe cetățeni să facă următorul pas să curățăm Parlamentul și celelalte instituții ale statului. Îi îndemn pe cetățeni să voteze pentru un Parlament care respectă drepturile cetățenilor. Dragi oameni, vă rog să vă faceți timp pentru a vota, pentru că de decizia de astăzi depinde cât de repede vom ajunge să construim o țară bună”, a declarat președintele Maia Sandu, după ieșirea din secția de votare.

Mesajul Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, după exercitarea dreptuluiu de vot

? LIVE: Mesajul Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, după exercitarea dreptuluiu de vot

Publicată de Maia Sandu pe Duminică, 11 iulie 2021

Cetățenii Republicii Moldova sunt așteptați astăzi la urne pentru a vota în cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Scrutinul are o încărcătură deosebită, în condițiile în care de rezultatul său depind implementarea reformelor și orientarea strategică a statului. Lupta se dă între Partidul Acțiune și Solidaritate, de orientare pro-europeană, al președintelui Maia Sandu, și Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, afiliat Moscovei, în fruntea căruia se află foștii președinți Vladimir Voronin și Igor Dodon.

CITEȘTE ȘI: Șansă istorică pentru viitorul european al Republicii Moldova. Peste 3 milioane de oameni sunt așteptați astăzi la urne pentru a vota în cadrul alegerilor parlamentare anticipate

CITEȘTE ȘI: ANALIZĂ Mizele alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova. Patru scenarii post-electorale

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW