Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Agresorul patronului Nuba București, dat în urmărire internațională. El a fost arestat preventiv „în lipsă”

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 24 aprilie 2023 Etichete: , , , ,

Agresorul patronului Nuba București este dat în urmărire internațională, informează Poliția  Română. Se numește Rroshkodol Elis, este cetățean albanez, iar  Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandatul de arestare preventivă  sâmbătă, 22 aprilie, pe o perioadă de 30 de zile de la data depistării pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. 

Mandatul de arestare preventivă a fost emis în lispsa acestuia, deoarece la scurt timp după ce l-a atacat pe unul dintre patronii cafenelei Nuba din București, a fugit de la locul faptei. Potrivit anchetatorilor, joi, 20 aprilie, Rroshkodol Elis după ce ar fi consumat băuturi alcoolice la localul menționat, s-a ridicat spontan de la masă și l-a înjunghiat pe Jean Sasu, proprietarul cafenelei, în zona fesieră. Întrucât zona în care l-a atacat nu este una considerată „vitală” pentru a-i pune viața în pericol, fapta sa a fost încadrată la „loviri sau alte violențe”, nu la omor. După ce Poliția va reuși să-l localizeze, atacatorul va fi adus în România, pentru a fi audiat de procurori, se arată în minuta Judecătoriei Sector 1 București.

Până la acest moment, nu se cunosc motivele pentru care cetățeanul polonez a acționat în acest mod. Patronul Nuba București le-a declarat anchetatorilor că nu-l cunoaște, potrivit surselor Main News.

CITEȘTE ȘI: Atacatorul patronului Nuba București a fost identificat, dar încă nu este arestat. S-au activat mecanismele de cooperare internațională SURSE

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii