Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Adrian Zuckerman: Poporul român continuă să se elibereze din cătuşele moştenirii corupte lăsate în urmă de regimul comunist

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 8 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Adrian Zuckerman susține că alegerile locale au arătat că românii nu își mai doresc să fie conduși de „baronii-tâlhari roșii”. Ambasadorul SUA la București salută viziunea de lider a lui Klaus Iohannis și a membrilor Guvernului Orban.

Adrian Zuckerman este de părere că România ia măsurile necesare pentru a atrage investițiile străine și că deschiderea către negocieri nu ar însemna, implicit, că țara ar fi de vânzare, potrivit news.ro.

Poporul român continuă să se elibereze din cătuşele moştenirii corupte lăsate în urmă de regimul comunist. În urmă cu doar două săptămâni, am fost martorii unui proces electoral care a continuat să pună distanţă între naţiune şi „baronii-tâlhari” roşii care au manipulat legea pentru a-şi umple buzunarele, în detrimentul poporului român, pe care au fost aleşi să îl deservească. România continuă să ia măsurile necesare pentru a atrage investiţiile străine care îi sunt necesare pentru a-şi revendica locul care îi revine de drept în fruntea unei Europe revigorate! Este foarte clar că România este deschisă negocierilor, dar nu este de vânzare!”, a declarat Ambasadorul SUA la București, care se află, în acest moment, la Washington, împreună cu Ministrul Apărării Nicolae Ciucă şi cu Ministrul Economiei Popescu.

Ambasadorul SUA la București a salutat calitățile de lider ale Președintelui și ale membrilor Guvernului Orban.

Vă mulţumesc pentru efortul neîncetat de a asigura atât crearea unei Românii de excepţie, cât şi de a menţine pacea şi securitatea. Dumneavoastră făuriţi legăturile care aduc Statele Unite şi România mai aproape ca niciodată”, a precizat Adrian Zuckerman.

Acesta este de părere că România a gestionat criza generată de coronavirus cu rigurozitate și susține că SUA se mândrește cu faptul că țara noastră îi este aliat.

România a gestionat criza generată de acest virus cu rigurozitate şi cu hotărârea fermă de a-şi proteja cetăţenii, câştigându-şi astfel respectul Statelor Unite şi al altor aliaţi din lume. A trimis ajutoare şi personal medical în ţările vecine şi în Statele Unite – vă mulţumesc! Armata română a fost în fruntea coordonării eforturilor acestei naţiuni, prin crearea şi furnizarea de tărgi şi aparate de ventilare şi dând dovadă de spirit de conducere. Lumea întreagă a văzut o naţiune care luptă să îşi salveze cetăţenii şi în acelaşi timp îşi asumă locul care îi revine de drept, de lider în regiune şi de forţă care va contribui la conturarea lumii moderne, renăscute, în care trăim. Orice ţară ar fi mândră să se numească prieten şi aliat al României, cu siguranţă Statele Unite se mândresc cu acest lucru!”, a adăugat ambasadorul.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/adrian-zuckerman-poporul-roman-continua-sa-se-elibereze-din-catusele-mostenirii-corupte-lasate-in-urma-de-regimul-comunist/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: mainnews.ro/adrian-zuckerman-poporul-roman-continua-sa-se-elibereze-din-catusele-mostenirii-corupte-lasate-in-urma-de-regimul-comunist/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *