Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Actualul ministru al Justiției comentează dezvăluirile lui Tudorel Toader privind presiunile pentru OUG pe amnistie și grațiere. Predoiu: Nu cred că sunt dezvăluiri complete

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie , at 2 iunie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, spune că nu crede că dezvăluirile lui Tudorel Toader cu privire la presiunile la care a fost supus de Liviu Dragnea pe vremea când conducea Ministerul Justiției sunt incomplete. Predoiu îi cere fostului ministru al Justiției să facă dezvăluirile până la capăt.

„Nu cred că a fost singura întâlnire. Acest tip de practică și exercițiu a însoțit întreaga guvernare PSD. Ce ne spune Toader este ce a susținut lumea în stradă. (…)Tot ce a încercat România să facă bine în justiție a fost tocat de mărunt în această guvernare mafiotică PSDistă. (….)Doamna Dăncilă, un premier de paie (….)Eu nu cred că domnul Toader face dezvăluiri complete. Acestă legislație a fost blocată în primul rând de angajații Ministerului Justiției. Ei au ridicat excepții, ei au ridicat probleme, ei s-au revoltat.(…)”, a declarat Cătălin Predoiu, pentru Realitatea PLUS.

Cătălin Predoiu i-a cerut fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, să facă dezvăluirile până la capăt.

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader a afirmat că i s-a cerut insistent de către fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, să promoveze OUG pentru modificarea Codului Penal. Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a confirmat că Liviu Dragnea a făcut astfel de presiuni pentru modificarea legislației penale.

Citește și Tudorel Toader susține că Liviu Dragnea a făcut presiuni pentru OUG pe amnistie și grațiere. Viorica Dăncilă confirmă: Eu mai mult am ascultat

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW