Wednesday, December 8, 2021
Jurnalism corect


A fost lansată prima platformă de multi-creditare 100% online din România

By Redactia , in Fara categorie , at 4 iunie 2019 Etichete: ,

A fost lansată prima platformă de multi-creditare fintech 100% online din România. Proiectul prevede posibilitatea de finanțare a cererilor de până la 25.000 lei în mai puțin de o oră și se adresează, în principal, micilor antreprenori.

“Întâmpinăm nevoia de finanțare a mediului privat, în special a micilor întreprinderi. Preocuparea noastră este să oferim produse foarte ușor accesibile și suficient de diversificate încât să acoperim o gamă largă de activități. Antreprenorul trebuie să își folosească timpul și energia pentru a își dezvolta afacerea fără grija finanțării și în felul acesta putem crește împreună,” spune Elisa Rusu, CEO Omnicredit, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit reprezentanților platformei, aceasta acoperă criteriile de care țin cont antreprenorii în alegerea obținerii finanțării, respectiv rapiditatea serviciilor, flexibilitatea operațiunilor, diversitatea produselor și accesarea serviciilor online.

„Înregistrarea  pe platformă se face în 30 de secunde, decizia de creditare este luată într-o orăde la încărcarea documentelor, iar banii ajung, în contul clientului, în maximum 8 ore de la aprobare. Nu este nevoie de prezența fizică în niciuna dintre etapele de creditare, absolut toate deciziile și procedurile desfășurându-se online”, se arată în comunicatul de presă.

 

Foto: Inquam Photo/ Alberto Grosescu

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW