Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Deputat USR-PLUS: PSD a fost la originea celor mai mari jafuri din sistemul sanitar în ultimii 30 de ani

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 februarie 2021

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog ar fi prelungit, în 2017, planurile de conformare ale spitalelor până la finalul anului 2020, susține Emanuel Ungureanu. Din cei 9 miniștri ai Sănătății care au fost membri ai PSD, 3 sunt anchetați pentru corupție, arată Alianța USR-PLUS.

Planurile de conformare conțin măsurile recomandate spitalelor pentru siguranța la incendii.

La preluarea mandatului, Bodog în loc să rezolve problemele din spitale, a amânat rezolvarea acestora cu trei ani de zile. La un an după ce Bodog a plecat din Minister și nu a rezolvat nimic, a venit Sorina Pintea, și ea cu dosar penal, care a primit raportul pe masă a celor de la IGSU, adică a văzut toate problemele care erau pe zona de siguranță la incendiu, și nu a făcut nimic”, a spus Emanuel Ungureanu, în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI: PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu / Lucian Romașcanu: Vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății

Cei trei miniștri care au reprezentat PSD și sunt anchetați penal, în acest moment, sunt Sorina Pintea, Florian Bodog și Nicolae Bănicioiu.

PSD-ul n-are nicio autoritate morală să vină să ne dea nouă lecții despre cum să manageriem situația din spitale. PSD a fost la originea celor mai mari jafuri din sistem în ultimii 30 de ani. Din 1990 și până azi PSD a avut 9 miniștri”, a adăugat Emanuel Ungureanu.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW