Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Supărat că a fost oprit de poliție, Victor Micula l-a sunat pe șeful Poliției Bihor: Acum și mascații tăi au treabă cu mine?

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 29 decembrie 2020

Noi informații ies la iveală din dosarul lui Victor Micula, trimis în judecată de procurorii din Bihor. Potrivit documentului consultat de Main News, tânărul l-a sunat pe șeful IPJ Bihor de la vremea respectivă, să-i reproșeze că a fost oprit de poliție.

Micula a fost oprit după ce a intrat cu mașina într-o zonă pietonală.

Inculpatul M.V., arătându-se deranjat de faptul că fusese oprit/blocat şi legitimat de lucrătorii de poliţie cu privire la acel incident, l-a contactat telefonic pe martorul H A, inspectorul şef al I.P.J. Bihor, căruia i-ar fi adus la cunoştinţă că ar fi fost oprit de „mascaţi”, reproşându-i că „acum și mascații tăi au treabă cu mine?” ……….,după care a finalizat brusc apelul……………Imediat după aceea, martorulH A l-a resunat pe inculpatul M.V., care apoi i-a dat telefonul său martorului S S ,ocazie cu care acesta din urmă şi-a informat şeful ierarhic în legătură cu cele constatate la faţa locului. După ce s-a documentat în legătură cu incidentul reclamat de inculpat, H Al-a întrebat pe S S dacă M.V„a lovit pe cineva”,iar după ce i s a răspuns negativ, i-a solicitat lui SS să-şi facă treaba”, potrivit rechizitoriului.

A scăpat fără sancțiune

În document se mai arată că echipajul sosit, în cele din urmă, la fața locului nu l-au sancționat pe Micula.

După ce echipajul de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică sosit la faţa locului a preluat sarcina stabilirii stării de fapt și a aplicării dispozițiilor legale, membrii acestuia, deşi aveau aviz de poliţie rutieră………………….., nu au constatat şi aplicat inc.M.Vniciun fel de sancţiune contravenţională la regimul circulaţiei rutiere, prevăzute de OUG 195/2002 şi nici nu au întocmit vreo fişă a evenimentului. Pe cale de consecinţă, acel incident provocat de inculpatul M.Vnu figurează în evidenţele Poliţiei Municipiului Oradea”, se arată în rechizitoriu.

După intervenția unui echipaj de la Serviciul de Acțiuni Speciale, la fața locului a fost trimis și echipajul de poliție, pentru că SAS nu dă amenzi în astfel de situații.

CITEȘTE ȘI: Procurorii cer arestarea lui Victor Micula, fiul omului de afaceri Victor Micula. Este acuzat că s-ar fi dat drept polițist, participând la percheziționarea unui rival

Acuzații grave

Victor Micula, fiul lui Viorel Micula, unul dintre patronii firmei European Drinks, a fost trimis în judecată, împreună cu alți patru agenți de poliție din Oradea.

Victor Micula ar fi semnalat, în noiembrie 2018, că unul dintre rivalii săi s-ar fi urcat la volan în timp ce se afla în stare de ebrietate.

Polițiștii l-au prins în flagrant pe cel în cauză, iar fiul lui Viorel Micula ar fi fost prezent la percheziționarea acestuia, fiind îmbrăcat în polițist și având o cagulă pe față, pentru a nu fi recunoscut.

Foto: Bihoreanul

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/suparat-ca-a-fost-oprit-de-politie-victor-micula-l-a-sunat-pe-seful-politiei-bihor-acum-si-mascatii-tai-au-treaba-cu-mine/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you will find 3201 more Info on that Topic: mainnews.ro/suparat-ca-a-fost-oprit-de-politie-victor-micula-l-a-sunat-pe-seful-politiei-bihor-acum-si-mascatii-tai-au-treaba-cu-mine/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/suparat-ca-a-fost-oprit-de-politie-victor-micula-l-a-sunat-pe-seful-politiei-bihor-acum-si-mascatii-tai-au-treaba-cu-mine/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW