Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Papa Francisc, alături de victimele incendiului de la SJU Neamț: Îmi exprim apropierea mea și mă rog pentru ei

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 15 noiembrie 2020

În cadrul rugăciunii „Îngerul Domnului”, papa Francisc a transmis că este alături de familiile victimelor incendiului din salonul ATI al Spitalului Județean Neamț, potrivit Vatican News.

Ieri, într-o structură spitalicească din România, în care erau internați mai mulți pacienți afectați de coronavirus, a izbucnit un incendiu care a provocat victime. Îmi exprim apropierea mea și mă rog pentru ei, să ne rugăm pentru ei!”, a transmis papa Francisc.

CITEȘTE ȘI: Patriarhul Daniel: Adresăm un părintesc mesaj de condoleanţe şi consolare familiilor pacienților decedați

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seară la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

10 persoane au decedat în urma incendiului, iar medicul care a intervenit pentru a salva viața pacienților are arsuri pe 40% din suprafața corpului, starea sa fiind stabilă, potrivit unor surse mainnews.ro.

Un medic și alte două asistente care au intervenit pentru a salva pacienții de la secția ATI au suferit răni și primesc îngrijiri.

CITEȘTE ȘI: BREAKING Incendiu la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț / UPDATE: 10 persoane și-au pierdut viața

 

Sursă foto: acistampa.com

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/papa-francisc-alaturi-de-victimele-incendiului-de-la-sju-neamt-imi-exprim-apropierea-mea-si-ma-rog-pentru-ei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW