Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban: Vreau să o felicit pe Maia Sandu / Republica Moldova se va duce mai ferm pe traiectoria europeană

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 noiembrie 2020

Ludovic Orban a ținut să o felicite pe candidata opoziției din Republica Moldova, după ce a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale. Premierul României consideră că Maia Sandu este candidatul care poate să garanteze că Moldova se îndreaptă spre traiectoria europeană.

Vreau să o felicit pe Maia Sandu pentru câştigarea primului tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova. Îmi exprim convingerea că va fi respectată democraţia, că alegerile din turul doi se vor desfăşura în condiţii de legalitate şi de respectare a dreptului la vot al fiecărui cetăţean din Republica Moldova”, este mesajul transmis luni de Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL Victorie pentru Maia Sandu în fața lui Igor Dodon în primul tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova

Premierul României consideră că Maia Sandu este candidatul care ar putea garanta că Republica Moldova se îndreaptă spre traiectoria europeană.

Transmit un mesaj de încredere în faptul că Maia Sandu este candidatul care poate să garanteze o Republică Moldova în care se respectă drepturile omului, în care fiecare om are şansa la o viaţă mai bună, o Republica Moldova care se va duce mai ferm pe traiectoria europeană, pe traiectoria unei dezvoltări economice şi a unei acţiuni de respectare a standardelor europene în materie de calitate a vieţii”, a adăugat Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW