Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Mi se pare culmea tupeului ca PSD-ul să-mi dea mie lecţii despre corupţie

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 septembrie 2020 Etichete: , ,

Nicușor Dan a răspuns acuzațiilor venite din partea mai multor parlamentari PSD, ce au depus un denunț la DNA pe numele lui. Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS amenință că va face plângere penală pentru denunț calomnios.

Nicușor Dan susține că este culmea tupeului pentru PSD să vorbească despre corupție, dând ca exemplu actuali candidați ai social-democraților care au avut probleme cu legea.

Mi se pare culmea tupeului, culmea tupeului ca PSD-ul să-mi dea mie lecţii despre corupţie, partidul care a pus pe liste pe Petre Roman, inculpat în dosarul Mineriadei pentru crime împotriva umanităţii, partidul care a pus pe liste pe Dumitru Dragomir, condamnat în primă instanţă pentru trafic de influenţă, cu 3 milioane, partidul care candidează la Sectorul 3 cu un om care a făcut parte din aparatul de represiune la 10 august, partidul care a scos din puşcărie violatori şi tâlhari, partidul care a vrut să modifice Codul penal şi Codul de procedură penală, partidul care a vrut să-l scoată din puşcărie pe liderul lor, Liviu Dragnea. Acest partid îndrăzneşte azi să vorbească de corupţie?”, a declarat Nicușor Dan, miercuri, într-o conferință de presă.

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS susține că denunțul calomnios este considerat o infracțiune și va face plângere penală pe numele parlamentarilor PSD.

Înţeleg că nişte parlamentari PSD au făcut o plângere penală împotriva mea la DNA. Pentru aceşti parlamentari, anunţ public, o să fac eu plângere penală pentru denunţ calomnios, pentru că în ţara asta cine face plângere penală ştiind că minte este un infractor. O să le fac plângere penală pe acest subiect”, a afirmat Nicuşor Dan.

Mai mulți parlamentari PSD, denunț la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Denunțul, elaborat de casa de avocatură a lui Gheorghe Piperea, este semnat de Robert Cazanciuc, Daniel Zamfir, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Carmen Mihălcescu, Oana Florea, Beatrice Tudor, Aida Căruceriu şi Florin Manole.

În esență, social-democrații își fundamentează acuzațiile pe o înregistrare făcută de Cristian Zărescu, consilier al primarului Sectorului 4, în care Nicușor Dan susține că Primăria Sectorului 4 i-a încălcat drepturile unui cetățean.

CITEȘTE ȘI: Bătălia politică pentru Primăria Capitalei e dusă de PSD la DNA. Mai mulți parlamentari social-democrați, denunț pe numele lui Nicușor Dan – DOCUMENT

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW