Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Gabriela Firea, răspuns la invitația lui Nicușor Dan: Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui – Câine

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Gabriela Firea a răspuns invitației lui Nicușor Dan, cu privire la o dezbatere electorală. Primarul Capitalei a făcut aluzie și la acuzațiile de trafic de influență lansate de PSD ce-l privesc pe candidatul susținut de PNL și USR-PLUS.

Gabriela Firea susține că va participa la o dezbatere electorală cu Nicușor Dan și face referire la acuzațiile pe care PSD le-a lansat în spațiul public, adăugând că va veni cu Billy, câinele ei.

Abia astept dezbaterile de saptamana viitoare!? In patru, trei, doi, cat si cum vor dori! Nu uitati, televiziunea e prima mea dragoste profesionala!?❤️ De obicei, sunt invitati sustinatori. Sa vina fiecare cu cine vrea, cu apropiati. Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui – Caine! Interlopul din parc! Vin si eu cu Billy! Ras, tuns, frezat! Ca doar iese in lume!?❣️?”, este mesajul publicat de Gabriela Firea pe Facebook.

 

Nicușor Dan a invitat-o pe Gabriela Firea la o dezbatere electorală față în față pe data de 23 septembrie. Acesta a adăugat că speră ca primarul Capitalei să-i accepte invitația, având în vedere că, până în acest moment, candidatul PSD a refuzat să ia parte la o astfel de dezbatere.

Nicușor Dan o acuză pe Gabriela Firea de calomnie

În spațiul public a apărut o înregistrare în care Nicușor Dan discută cu un consilier al Primăriei Sectorului 4 despre demolarea unei construcții din „Orășelul Copiilor”, ce ar aparține unui om de afaceri controversat, Mihai Mitrache, zis și „Câine”.

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS o acuză pe Gabriela Firea că l-a calomniat atunci când l-a acuzat că a luat bani pentru a ajuta anumite persoane.

„Campania dusă de PSD împotriva mea a ajuns la un nou nivel de infecție și ridicol. E ridicol ca partidul cu președinți în pușcărie, partidul care a scos din pușcărie violatori și tâlhari, să mă acuze pe mine de corupție. E ridicol ca această ‘Dragnea’ a Bucureștiului să mă acuze pe mine de corupție. Voi intenta proces civil pentru calomnie primarului PSD în funcție, Gabriela Firea, care a spus despre mine că am luat bani pentru a ajuta cetățeni. Este o afirmație mincinoasă pentru care va trebui să răspundă. Eu înțeleg că ea nu poate să înțeleagă că cineva poate să își dedice 15 ani din viață ca să apere niște principii și să apere niște oameni împotriva abuzurilor autorităților. Nu poate să înțeleagă, că nu este în sistemul ei de valori, că cineva poate să doneze pentru o cauză, în cazul ăsta pentru precampania unui candidat”, a declarat Nicușor Dan, într-o conferință de presă desfășurată la sediul său de campanie.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW