Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


O destinație exotică își redeschide granițele pentru turiști. Despre ce insulă este vorba

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie , at 11 iulie 2020 Etichete: , , ,

Una din cele mai populare destinații din lume  își va redeschide granițele pentru turiști. Pe insulă din oceanul Indian vor avea acces pentru început doar turiștii locali. Este vorba despre insula Bali, care în ultimele săptămâni a raportat o creștere a numărului de infectări cu coronavirus.

Potrivit Bloomberg, turiştii locali pot vizita plajele și templele începând cu 31 iulie. Turiștii străini străini pot veni în vacanță pe insulă după data de 11 septembrie.

Guvernatorul insulei, Wayan Koster, a făcut apel la cetățeni să poarte mască în public, să evite adunările mari și să păstreze distanța fizică

„Trebuie să continuăm eforturile pentru a face față coronavirusului, în același timp trebuie să începem să reluăm activitățile zilnice„, a declarat Koster.

Economia insulei depinde aproape în totalitate de turism, iar ca urmare a pandemiei, acest sector a fost în totalitate blocat.

De la debutul pandemiei, Bali a raportat 1.849 de cazuri de îmbolnăviri. La începutul lunii iunie erau confirmați doar 465 de pacienți infectați. Din acest total, 20 au decedat.

sursa foto: photographylife.com

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW