Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Barna și Iohannis, întâlnire la Cotroceni pe tema desființării SIIJ / DNA-ul pădurilor și alegerile locale, printre temele de discuție

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie , at 11 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Liderul USR Dan Barna a avut o întâlnire la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis în care au discutat despre mai multe proiecte de lege susținute de USR dar și despre alegerile locale care ar urma să aibă loc toamna aceasta.

Dan Barna i-a cerut președintelui României să sprijine proiectele de lege ale USR referitoare la înființarea Direcției de Investigarea a Infracțiunilor de Mediu și la desființarea Secției speciale de investigare a magistraților

„I-am cerut astăzi președintelui României, domnul Klaus Iohannis, să sprijine mai multe proiecte ale USR aflate în diverse faze de adoptare: legea privind înființarea Direcției de Investigarea a Infracțiunilor de Mediu (DNA-ul pădurilor), legea privind desființarea Secției speciale de investigare a magistraților, soluțiile noastre privind rezolvarea problemei pensiilor speciale în conformitate cu ceea ce ne cer cetățenii”, a scris Barna, pe pagina sa de Facebook.

Liderul USR a mai discutat cu șeful statului și despre alegerile locale din toamnă, dar și despre redeschiderea unităților private de tip after-school, creșă sau grădiniță.

„În discuția de la Cotroceni, am vorbit și despre alegerile locale din toamnă, dar și despre prelungirea stării de alertă. I-am spus președintelui că, odată cu reluarea activităților economice, este foarte important ca părinții să aibă cui lăsa în grijă copiii. De aceea este utilă redeschiderea unităților de tip after-school, creșă sau grădiniță din zona privată. Președintele mi-a spus că a cerut Guvernului să țină seama de nevoia de repornire a economiei în sensul renunțării la acele restricții care nu mai sunt în mod justificat necesare”, a mai spus liderul USR.

 

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW