Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Cazul Floreasca. Orban: „Să nu creadă directorul spitalului că dacă l-a demis pe Beuran scapă”

By Madalina Balaceanu , in Fara categorie , at 6 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că directorul Spitalului Floreasca nu trebuie să creadă „că a scăpat de orice răspundere”, dacă a decis să îl demită pe șeful Secției de Chirurgie, Mircea Beuran. Liberalul a mai spus că sunt în derulare mai multe controale, care sunt aproape de finalizare  și toți responsabilii vor fi sancționați.

„Nu cred că un medic care a depus jurământul lui Hippocrate poate să facă așa ceva. Oricât de mult țin la domnul Beuran, oricum a fost 20 de ani acolo, dar trebuie așteptate și alte decizii. Să nu creadă domnul director al Spitalului că dacă l-a demis pe Beuran, scapă de orice răspundere”, a afirmat premierul Ludovic Orban.

Premierul a mai transmis că se fac mai multe controale, iar în urma acestora este convins că ministrul Sănătății va lua măsurile „care se impun”.

„Sigur că am ținut legătura cu ministrul Sănătății, sunt în derulare mai multe controale, care sunt aproape de finalizare, e corpul de control al ministrului Sănătății. De asemenea, e o evaluare făcută de autoritatea condusă de domnul Cepoi, există un control care a fost efectuat și de Direcția de Sănătate publică. În urma acestor controale, pe baza rezultatelor acestor controale, am convingerea că ministrul Costache va lua deciziile care se impun, astfel încât să fie sancționați toți responsabilii”, a motivat președintele PNL.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW