Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ministrul de Interne anunță demiteri la Jandarmeria București. Vela: Oamenii au tras frâna de mână în dosarul 10 august

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 4 decembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anunțat că urmează demiteri la Jandarmeria București după ce „oameni din eșalonul doi și trei au tras frâna de mână” în ceea ce privește desecretizarea dosarului 10 august.

„Urmează demiteri la Jandarmeria București pentru că avem viteze diferite. Nu spun că neapărat conducerea, dar oameni din eșalonul doi și trei au tras frâna de mână în acest dosar. Da, urmează demiteri, pentru că au tărăganat livrarea convorbirilor desecretizate dintre jandarmi, din seara de 10 august, ca să le pot trimite procurorilor”, a declarat Vela, la Realitatea Plus.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat pentru mainnews.ro că vor fi declasificate 275 de ore de comunicații ale instituțiilor care au fost implicate în protestul din 10 august.

MAI a primit ultimele avize de care are nevoie pentru a declasifica înregistrările radio efectuate de Jandarmeria Română în timpul intervenției la protestestul  din 10 august 2018. Informațiile obținute vor fi transmise procurorilor DIICOT, care anchetează intervenția jandarmeriei.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/ministrul-de-interne-anunta-demiteri-la-jandarmeria-bucuresti-vela-oamenii-au-tras-frana-de-mana-in-dosarul-10-august/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW