Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Cei trei bărbaţi acuzaţi de uciderea omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, trimişi în judecată

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 3 iunie 2024

Ce trei bărbaţi acuzaţi de uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, în noiembrie anul trecut, au fost trimişi în judecată pentru omor calificat, notează News.ro.

Doi dintre ei, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță, se află în arest preventiv. Aceștia au fost prinși în Scoția, respectiv în Irlanda de Nord, la scurt timp de la asasinatul de la Sibiu.

Cosmin Zuleam nu a fost încă găsit și este în continuare dat în urmărire internațională.

Prin acelaşi rechizitoriu s-a adoptat şi o soluţie de clasare în ceea ce priveşte eventuala implicare în săvârşirea faptelor a unei persoane de sex feminin, care s-a deplasat cu inculpaţii în Sibiu, dar care nu a rămas alături de aceştia.

Crima lui Adrian Kreiner

La data de 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă, unde se mai aflau și iubita și fiica sa, cea din urmă fiind amenințată cu pistolul.

Hoții i-au legat mâinile și picioarele omului de afaceri, l-au bătut și l-au acoperit cu un covor, apoi au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat și banii care erau în casă.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul confundat cu criminalii de la Sibiu, detalii despre cum a fost săltat de polițiști: „M-au luat la bătaie”

Sursa foto: Uniunea Europeană

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW