Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Îi urez succes

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 25 aprilie 2024 Etichete: ,

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus joi, 25 aprilie, că a încheiat dialogul și ofertele pentru Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei. 

După ieșirea lui Cătălin Cîrstoiu din alegerile pentru Primăria Capitalei și înlocuirea sa de către Gabriela Firea și Sebastian Burduja, marele semn de întrebare îl reprezintă dacă Cristian Popescu Piedone va rămâne până la capăt sau va ceda în fața fostei primărițe, cea cu care teoretic împarte același electorat.

„Am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ceea ce avem de construit pentru Bucureşti, să nu încercăm să rămânem blocaţi în visele personale. Tot ce am vrut să îi transmis domnului Cristian Popescu Piedone i-am transmis, până astăzi. Nu m-am văzut, i-am transmis prin intermediul dumneavoastră. Mi-a făcut plăcerea mult mai mare”, a spus Ciolacu, citat de News.ro.

Întrebat de jurnaliști dacă există „negocieri” în sensul retragerii  lui Popescu Piedone din cursa pentru Primăria Capitalei, Ciolacu a precizat că „nu își permite” să ceară acest lucru.

Miercuri, premierul Marcel Ciolacu i-a transmis public primarului Sectorului 5 o invitație de a-și negocia retragerea.

„Eu am transmis un mesaj, împreună cu doamna Gabriela Firea, împreună cu toți colegii mei primari de sector sau candidați, să vedem ce este mai important pentru bucureșteni și mai puțin important pentru noi ca persoane fizice. În această echipă este și locul domnului Cristian Popescu Piedone pentru a construi ceva pentru București”, a transmis Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: USR a depus plângere penală împotriva lui Cristian Popescu Piedone 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW