Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Cultură de cannabis descoperită pe malul Someșului. 4 persoane au fost reținute

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie , at 18 octombrie 2019 Etichete: , , , ,

Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT Maramureș au descoperit o cultură de cannabis pe malul răului Someș, în Lăpușel. Procurorii au efectuat, miercuri, 9 percheziții domiciliare pe raza județului Baia Mare, la locuințele a 4 bărbați. Inculpații cu vârste cuprinse între 29 și 36 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Între aprilie și octombrie inculpații ar fi înființat 2 culturi de cannabis pe malul Someșului. Planta era recoltată, uscată, ambalată și vândută.

Weekend-ul trecut, inculpații au recoltat una din culturi și au dus-o cu o mașină împrumutată la apartamentul unei rude.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate 20 kilograme de cannabis, o instalație de cultivare a plantei și mai multe dispozitive de mărunțire.

Marți, procurorii au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor 4 inculpați, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

sursa foto: Dreams Time

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW