Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Scandal în Parlament. Dăncilă către Ponta: Sunt mai bărbat decât dumneavoastră/V-ați vândut ieftin

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie Foto News , at 10 octombrie 2019

Viorica Dăncilă și Victor Ponta au purtat discuții în contradictorii, joi, în Parlament, pe tema moțiunii de cenzură. Premierul României a spus că este „mai bărbat” decât președintele Pro România și îl acuză pe Victor Ponta că s-a vândut ieftin.

„Domnul Ponta, e greu să vă răspun. Pot să afirm un lucru:Nu o să trădez niciodată acest  partid. O să fiu mai bărbat decât dumneavoastră și o să rămân în picioare. Nu o să-mi dau demisia pe Facebook. Nu ați înțeles un lucru. Pe o parte din colegii noști i-ați convins și sunt convinsă că îi veți trăda și pe ei cum ați trădat acest partid. La dumneavoastră măsura obrăzniciei și misoginismului este cunoscută. Știu că nu respectați pe nimeni, dar totuși vorbiți cu o femeie.

Stimați colegi, votați moțiunea, votați alegeri anticipate? Să vă aud. Sunteți de acord cu alegerile anticipate? Eu nu cred. Aș vrea să vină aici o propunere de alegeri anticipate și să vadă românii câți dintre voi veți și vota pentru anticipate. (…)

Așa arată disperarea! Așa se comportă oamenii care pierd! Ați pierdut domnule Ponta, ați pierdut respectul oamenilor. Spuneți de bani care i-am dat, nu am dat niciun ban, nu am făcut nicio promisiune pentru că nu-mi permit să fac așa ceva. Nu toți oamenii sunt de vânzare, așa cum insinuați dumneavoastră. Dumneavoastră v-ați vândut ieftin! De la noi nu se va vinde nimeni”, a declarat premierul Dăncilă.

În replică, Ponta a spus că „nu există om atât de deștept încât să convingă un prost că este prost”.

„Îi mulțumesc doamnei Dăncilă că mi-a spus numele. (…)În 2016, cu poza mea pe afișe ați candidat. Cred că și în 2020 va fi la fel, dar trebuie înainte să scăpăm de niște pietre de moară. Vreau să ajutăm social-democrația să se reformeze și pentru asta trebuie să scăpăm de cei care nu au legătură, cum este doamna Dăncilă. Un ultim lucru pe procedură, un citat din La Fontaine, vă explic eu pe urmă cine este La Fontaine: Nu există un om atât de de deștept să convingă un prost că este prost. Vă rog să votați moțiunea”, a spus Ponta.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

 

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW