Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Occidentul trebuie să trateze Rusia „cu respect”, susține Vladimir Putin

By Diochetanu Andreea , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 26 septembrie 2022 Etichete: , ,

Occidentul ar trebui să trateze Rusia cu respect, a declarat președintele rus, Vladimir Putin, în cadrul unei întâlniri cu omologul său din Belarus, Aleksandr Lukașenko, scrie Pravda.

Lukașenko a declarat, în cadrul întâlnirii cu liderul rus, că Rusia și Belarus nu vor tolera umilința din partea Europei.

„Europa, nu mă refer la cei de peste ocean (americanii – n.red.), să se gândească. Le-am spus deja de trei ori că viitorul lor (țărilor europene – n.red.) este cu noi, împreună cu Rusia, unde există tot ceea ce au nevoie. Și ele (țările europene – n.red.) au lucruri pe care le putem cumpăra de la ele. De ce altceva mai au nevoie? Trebuie doar să luați decizii responsabile. Dacă nu vor, să nu se deranjeze, atunci”, a declarat liderul de la Minsk.

La rândul său, Putin, comentând cuvintele lui Lukașenko, a făcut apel la Occident să respecte Rusia. „Tratați-ne (Federația Rusă – n.ed.) cu respect”, a spus Putin.

La reuniunea de luni, Putin a propus să fie dezbătute – dincolo de situaţia din regiune – chestiuni de ordin economic, în principal planuri comune în domeniul alimentar şi al fertilizanţilor.

CITEȘTE ȘI LIVE Ziua 215 / Rusia a pierdut 57.200 de soldați în Ucraina

Foto: Pixabay

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW