Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Până la sfârșitul acestui an vom avea patru benzi provizorii în Prelungirea Ghencea

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 iunie 2022

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a declarat joi, 2 iunie, că, până la finalul anului 2022, bucureștenii vor putea circula pe 4 benzi provizorii pe Prelungirea Ghencea. Tronsonul dintre Stadionul Ghencea și Râul Doamnei va fi finalizat până în luna septembrie, a adăugat edilul.

La asta se lucrează, am fost de vreo trei ori pe șantier și chiar o să o terminăm cu tot ce înseamnă mutat de rețele de apă, de gaz, de electric. După asta, am fost întârziați puțin de o blocare a conturilor. Avem documentațiile pregătite și am consemnat banii pentru peste 70% din clădirile care trebuie să fie demolate”, a declarat Nicușor Dan, joi, în cadrul unui interviu acordat Digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Undă verde pentru modernizarea bulevardului Prelungirea Ghencea. Consiliul General a aprobat exproprierile 

Până la finalul anului, bucureștenii vor putea circula pe câte două benzi provizorii pe fiecare sens, a mai anunțat edilul.

Anul acesta vom face căi de rulare provizorii, două benzi pe sens. Vom avea 2 benzi pe sens provizorii de la stadion până la ieșirea în podul de Domnești. Până la sfârșitul acestui an vom avea patru benzi provizorii în Prelungirea Ghencea. Prețul materialelor, respectiv creșterea prețurilor, este o problemă care ne-a întârziat”, susține primarul Capitalei.

Nicușor Dan a vorbit și despre problemele ce au dus la întârzierile de aprovizionare cu materiale de construcții.

Mai întâi a fost pandemia, și au existat probleme de aprovizionare. După aceea a venit războiul din Ucraina care a bulversat și mai mult aprovizionarea”, a adăugat Nicușor Dan.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW