Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Serghei Lavrov susține că un al treilea război mondial ar implica arme nucleare și ar fi distructiv

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 2 martie 2022

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat miercuri, 2 martie, că, în cazul în care ar avea loc un al treilea război mondial, acesta ar implica arme nucleare și ar fi distructiv, a relatat agenția de presă RIA.

Lavrov a declarat că Rusia, care a invadat săptămâna trecută Ucraina, dar Moscova o numește „operațiune militară specială împotriva Ucrainei”, s-ar confrunta cu un „pericol real” dacă Kievul ar obține arme nucleare.

La o săptămână după ce a invadat Ucraina, Rusia a declarat că forțele sale au preluat miercuri controlul primului oraș de dimensiuni considerabile, cucerind Herson, aflat în sud. Autoritățile locale din Ucraina au precizat că orașul a fost cucerit doar „parțial”.

Între timp, alte orașe sunt bombardate de ruși, iar țările occidentale au aplicat mai multe sancțiuni economice Rusiei.

Mai mult de jumătate de milion de ucraineni au fugit din calea războiului, în ultima săptămână, peste 100.000 trecând granițele României.

DETALII AICI – Premierul Ciucă: Peste 46.000 de refugiați ucrainieni au rămas în țară, 18.000 sunt copii

Urmărește LIVE cum se desfășoară a 7-a zi de război în Ucraina.

Foto: Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 51550 additional Information to that Topic: mainnews.ro/serghei-lavrov-sustine-ca-un-al-treilea-razboi-mondial-ar-implica-arme-nucleare-si-ar-fi-distructiv/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: mainnews.ro/serghei-lavrov-sustine-ca-un-al-treilea-razboi-mondial-ar-implica-arme-nucleare-si-ar-fi-distructiv/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW