Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


200 de pompieri, chemați la audieri în dosarul imaginilor ascunse din noaptea intervenției de la Colectiv – SURSE

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie , at 10 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Aproape 200 de pompieri din cadrul ISU București urmează să se prezinte în zilele următoare la Serviciul Omoruri din Capitală, conform surselor mainnews.ro. Pompierii urmează să fie audiați în dosarul deschis la Parchetul Militar după apariția în spațiul public a imaginilor din timpul intervenţiei din seara de 30 octombrie 2015 de la clubul Colectiv.

Potrivit acelorași surse, miercuri, urmează să fie audiați primii 20 de pompieri.

Citește și: Mărturii cutremurătoare din timpul audierilor din dosarul Colectiv: „L-am văzut pe fiul meu în imagini, a fost aruncat pe caldarâm”/”Am avut probleme cu trei bacterii din spital”

Procurorii de la Parchetul Militar al Capitalei au extins cercetările pentru sustragere sau distrugere de probe în cazul imaginilor pe care angajați ai ISU le-ar fi ținut la secret timp de patru ani. De asemenea, anchetatorii au extins ancheta pentru profanare de cadavre sau morminte, în legătură cu șeful din cadrul ISU București Ilfov care ar fi adresat cuvinte injurioase cu privire la persoanele decedate în club. Militarul a respins acuzația.

În spațiul public a apărut o înregistrare video de la momentul intervenției pompierilor din data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv. Imaginile au fost filmate de unul dintre pompierii ISU care a ajuns cu primul echipaj la locul tragediei și au fost ținute ascunse timp de 4 ani, nefiind date nici măcar procurorilor de caz.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 416 more Info on that Topic: mainnews.ro/200-de-pompieri-chemati-la-audieri-in-dosarul-imaginilor-ascunse-din-noaptea-interventiei-de-la-colectiv-surse/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 86147 additional Info to that Topic: mainnews.ro/200-de-pompieri-chemati-la-audieri-in-dosarul-imaginilor-ascunse-din-noaptea-interventiei-de-la-colectiv-surse/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW