Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


15 percheziții domiciliare într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 12 martie 2024

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale fac 15 mandate de percheziție domiciliară, după ce un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. 

Potrivit autorităților, perchezițiile sunt efectuate în municipiul București, la locuințele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, și la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane.

Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro.

În urma extinderii cercetărilor, în cauză se efectuează verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

 

Foto: Facebook/Poliția Română

Comentarii