Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Zeci de sancțiuni şoferilor care au staţionat neregulamentar pe Transfăgărăşan

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 14 august 2022

Zeci de sancțiuni au fsot aplicate şoferilor care au staţionat neregulamentar, în cursul zilei de sâmbătă, pe Transfăgărăşan, ducând astfel la supraaglomerarea drumului. Poliţiştii au dat. în total, 34 de sancţiuni, se arată într-uun comunicat de presă al IPJ Sibiu, remis duminică, 14 august.

„În ultimele 24 de ore, poliţiştii sibieni au intensificat acţiunile de prevenire şi combatere a încălcării normelor rutiere. (…) Pe DN 7C, Transfăgărăşan, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale pentru staţionare şi oprire neregulamentare.

Poliţiştii rutieri şi jandarmii montani vor fi şi azi prezenţi în zonă, acţiunile fiind concentrate pe fluidizarea traficului în vederea prevenirii ambuteiajelor şi oricăror incidente care ar putea genera o stare de pericol la adresa participanţilor la trafic şi nu numai”, au transmis polițiștii, citați de Agerpres.

Aceștia le recomandă conducătorilor auto care vor  să se deplaseze pe Transfăgărăşan să parcheze autovehiculele doar în locurile special amenajate în acest scop şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine, dar şi semnalizarea rutieră amenajată în zonă.

Poliția Sibiu atrăgea atenția sâmbătă, 13 august, că Transfăgărășanul este supraaglomerat, întrucât mai mulți șoferi și-au parcat mașinile pe căile de acces destinate pietonilor.

„Din seria: mie să-mi fie bine, restul se descurcă: Mulțumim tuturor acelor șoferi care au parcat mașinile pe partea carosabilă, pe acostament, pe căile de acces destinate pietonilor și îi felicităm pe toți cei care au distrus amenajările rutiere dedicate fluidizării traficului pe Transfăgărășan!

Probabil excursia vă face să vă simțiți extraordinar de bine știind că parcările pe care le-ați realizat au dus la blocarea oamenilor în tunel, iar pietonii fac slalom printre mașini!”, au transmis polițiștii într-o postare pe Facebook

Foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW