Wednesday, December 8, 2021
Jurnalism corect


Zeci de polițiști au descins într-un hotel din Bistrița/ Administratorul și directorul, bănuiți de comiterea infracțiunii de proxenetism

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 20 noiembrie 2019 Etichete: ,

 Zeci de polițiști au descins, marți, într-un hotel din Bistrița. Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism.

Din cercetările oamenilor legii a rezultat faptul că administratorul hotelului din Bistrița, un bărbat de 61 de ani, ar fi facilitat practicarea prostituției, prin punerea la dispoziție a camerelor de hotel unor femei care practică prostituția, fără a le înregistra în registrul de evidență a persoanelor cazate.

De asemenea, directorul aceluiași hote, o femeie de 55 de ani, ar fi tolerat aceste activități, în sensul că ar fi instruit recepționerii cu privire la tarifele practicate și nu ar fi denunțat practicarea prostituției în incinta hotelului către autorități.

„În cadrul cercetărilor efectuate pentru documentarea activității infracționale, ieri, 19 noiembrie, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, de la Investigarea Criminalității Economice, Criminalistic și Acțiuni Speciale au efectuat percheziții în hotel. Astfel, au ridicat mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. Tot la percheziții, au mai fost depistate două persoane care se aflau sub influența substanțelor psihoactive, fapt confirmat în urma testării cu aparatul Drug Test. A fost întocmit dosar penal, care a fost înaintat către D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

25 de persoane, audiate

Potrivit polițiștilor, 25 de persoane au fost audiate, iar oamenii legii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului și femeii, cercetați pentru proxenetism. În cursul zilei de miercuri vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.

„Totodată, în ceea ce privește persoana juridică, polițiștii urmează a propune instanței măsura preventivă a suspendării activității. Cercetările continuă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale”, se mai arată în sursa citată.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW