Sunday, November 27, 2022
Jurnalism corect


WizzAir suspendă zborurile spre și dinspre Polonia

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 14 martie 2020 Etichete: , , ,

Wizz Air a anunțat, sâmbătă, faptul că din cauza restricțiilor de călătorie impuse pe toate zborurile externe, comunicate de premierul Poloniei, Mateusz Morawiecki, începând cu 15 martie 2020, compania își suspendă toate zborurile spre și dinspre Polonia.

„Restricțiile de călătorie reprezintă o măsură pentru a reduce răspândirea pandemiei de COVID-19. Începând cu ora 00:00 locală, pe 15 martie 2020, niciunui cetățean străin nu i se va mai permite să intre în Polonia, iar cetățenii polonezi care sosesc de peste hotare vor fi plasați în carantină. Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil”, anunță compania.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Aceștia pot alege rambursarea banilor, însă va dura mai mult, iar în acest caz vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

„Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, precizează compania.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW