Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Wizz Air a anulat zborurile din diferite oraşe din Germania spre România pentru a preveni răspândirea coronavirusului

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 11 martie 2020 Etichete: , , ,

Wizz Air a anulat, începând de marți, zborurile din diferite orașe din Germania către București, Cluj-Napoca, Timișoara, în urma măsurilor luate de autoritățile române pentru a limita epidemia de coronavirus.

Astfel, începând de astăzi, zborurile din din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Madrid, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn către Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, vor fi anulate până la o nouă decizie a autorităților.

Pasagerii care și-au rezervat biletele direct pe wizzair.com sau în aplicația de mobil a companiei aeriene vor fi informați automat prin e-mail și vor putea să aleagă între reprogramarea gratuită, rambursarea completă sau rambursarea a 120% din tariful inițial sub formă de credit WIZZ.

Totodată, toți pasagerii care vin din alte zone din China, Franţa, Germania, Coreea de Sud, Spania şi Iranul întreg (zone galbene) vor fi informați despre faptul că vor sta în carantină 14 zile.

„Wizz Air le recomandă pasagerilor să contacteze autoritățile responsabile pentru detalii precise și pentru a li se confirma eligibilitatea și condițiile de călătorie. Totodată, pasagerii sunt rugați să ia în considerare schimbarea zborurilor către destinații alternative sau anularea acestora, dacă este necesar. Wizz Air le reamintește tuturor pasagerilor că sunt responsabili de a fi sunt conștienți de condițiile de călătorie legate de țara de sosire înainte de călătorie”, se arată în comunicatul companiei aeriene.

Începând cu 11 martie 2020, autoritățile române au pus în aplicare noi măsuri pentru a limita epidemia de Coronavirus. Aceste măsuri vor rămâne în vigoare până la o nouă notificare.

Pasagerii care călătoresc din zone cu expunere la risc ridicat (zona roşie) vor intra în carantină de 14 zile în centre speciale atunci când ajung în România. Acest lucru se aplică pasagerilor care călătoresc din toată Italia, provincia Hubei din Republica Chineză, anumite zone din Coreea de Sud, regiunile Hauts de France, Ile de France, Grand Est, Bourgogne France Comte şi Auvergne Rhones Alpes din Franţa, regiunile Baden Wurttemberg, Bayern şi Nordrhein Westfalen din Germania şi regiunea Madrid din Spania.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW