Saturday, November 27, 2021
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu: S-a ajuns prea departe cu violența și agresivitatea la adresa medicilor, nu e acceptabil

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 30 martie 2021

Ministrul Sănătății este de părere că violența și agresivitatea la adresa medicilor și a personalului medical „a ajuns prea departe”, după ce mai mulți protestatari au intrat, luni seară, în curțile spitalelor din Bacău și Galați.

În calitate de ministru al Sănătății, sunt consternat și furios, nu din cauza protestelor în sine, pentru că pot avea justificări, dar cred că s-a ajuns prea departe cu violența și agresivitatea la adresa medicilor și a personalului din spital, lucrul acesta nu e acceptabil”, a declarat Vlad Voiculescu, marți, într-o conferință de presă.

Vlad Voiculescu a precizat că ignoranța nu justifică astfel de acțiuni, deoarece medicii și personalul auxiliar se luptă pentru viața oamenilor.

Nici în războaie nu se atinge nimeni de medici, de infirmieri, de asistente, de cei care poartă haina albă și au grijă de cei care au cea mai mare nevoie. Cei care au fost azi-noapte în curți ale spitalelor, la Bacău, Galați, aș spune că au greșit. În aceste spitale sunt tratați semeni de-ai lor, oameni care au nevoie de îngrijire medicală, sunt oameni în ATI, oameni care încearcă să se lupte pentru propria viață și în curtea spitalului sunt aparținători, oameni care așteaptă vești bune”, a adăugat ministrul Sănătății.

Incidentul din curtea Spitalului Județean Bacău: 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW