Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu renunță la candidatura de la Primăria Capitalei: Avem un candidat ales în spatele ușilor închise

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 28 februarie 2020 Etichete: , ,

Vlad Voiculescu a anunțat, vineri, că renunță la candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei, după ce PNL a votat astăzi susținerea lui Nicușor Dan în cursa alegerilor.

Candidatul susținut de PLUS a spus că atâta timp cât există un „candidat care strânge susținere partidelor de opoziție”, el nu va merge înaninte în cursa pentru Primăria București.

„Am primit câteva mii de mesaje, de încurajare, care m-au copleșit. Am primit și multe întrebări. În ultimii 2 ani am lucrat la „Bucureștiul oamenilor buni”, în care e vorba de oameni care au făcut Bucureștiul mai frumos. Avem o realitate politică care ne așează în față cum mergem mai departe. Cât timp avem un candidat care e onest, care strânge susținere partidelor de opoziție și cât timp avem siguranța că va câștiga alegerile împotriva PSD, eu nu voi merge înainte cu candidatura. În condițiile în care nu vorbim la București de un singur om”, a spus Vlad Voiculescu, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

Vlad Voiculescu a menționat totuși că „este păcat că avem un candidat în spatele ușilor deschise”.

„Eu nu dau un cec în alb PNL. Aștept să văd negocierile. Cred că este păcat că nu am avut proces la care să contribuie mii de bucureșteni. Cred că e păcat că avem un candidat care a fost ales pe din dos, în spatele ușilor deschise, mai degrabă după interesele unui lider politic. D-aia am propus alegeri. Cred că oamenii trebuie să fie consultați.(;…)Cred că în politică scopul nu schimbă mijloacele”, a mai adăugat Voiculescu.

Vlad Voiculescu a mai anunțat că va candida pe lista consilierilor generali pentru Municipiul București.

PNL a votat în unanimitate, vineri, susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la funcția de primar general al Capitalei, potrivit anunțului premierului interimar și președintele partidului, Ludovic Orban.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW