Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu: La Cluj şi la Bucureşti nu mai sunt locuri. Sunt mai mulţi oameni care vor să se vaccineze, faţă de numărul de doze existent

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 16 ianuarie 2021

Ministrul Sănătății a anunțat, sâmbătă dimineață, că la Cluj și la București nu mai sunt locuri pentru etapa a doua a vaccinării anti-COVID-19. Vlad Voiculescu susține că singura soluție ar fi realocarea de doze, în momentul în care acestea vor fi disponibile. 

La Cluj şi la Bucureşti nu mai sunt locuri, lucru îmbucurător. Acum problema este nu avem destul vaccin. Toată organizarea logistică este la MApN, soluţia va fi realocarea de doze când vor ajunge altele. Problema este că sunt mult mai mulţi oameni care vor să se vaccineze, faţă de numărul de doze existent”, a declarat Vlad Voiculescu, sâmbătă dimineață, la Pro TV.

Ministrul Sănătății a precizat că platforma de înscriere pentru vaccinare va fi îmbunătățită, după ce vineri a avut mai multe probleme de ordin tehnic.

Săptămâna viitoare vor fi incluşi oamenii fără adăpost, copiii cu handicap şi aparţinătorii lor. Medicii de familie joacă un rol important şi este regretabil că platforma nu a funcţionat mai bine şi au avut probleme, dar suntem abia la început. Nu-mi fac atâtea probleme pentru cei care nu vor să se vaccineze, poate sunt sănătoşi, poate mai au întrebări, grija mea merge către cei bătrâni şi bolnavi, care nu au reuşit să se înscrie şi sper să fie ajutaţi să reuşească acest lucru”, a precizat ministrul Sănătății.

Etapa a doua a campaniei de vaccinare a început vineri, 15 ianuarie. Persoanele eligibile sunt persoanele de peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice sau cele care activează în domenii esențiale pentru stat.

Sursă foto: Inquam Photos

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: mainnews.ro/vlad-voiculescu-la-cluj-si-la-bucuresti-nu-mai-sunt-locuri-sunt-mai-multi-oameni-care-vor-sa-se-vaccineze-fata-de-numarul-de-doze-existent/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW