Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu infirmă acuzațiile PSD potrivit cărora ar avea 21 de consilieri: E o minciună gogonată. Ar trebui să vă fie rușine

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 martie 2021

Vlad Voiculescu a reacționat la acuzațiile aduse de PSD, potrivit cărora ar avea 21 de consilieri, clasificându-le drept „minciuni gogonate”. Ministrul Sănătății susține că are 8 consilieri remunerați, în conformitate cu legislația în vigoare. 

M-ați întrebat despre cei 21 de consilieri pe care îi spuneți că îi am, asta e o minciună gogonată tipică PSD. Am auzit-o în 2016, o aud din nou, ar trebui să vă fie rușine. Există 8 consilieri ai Ministrului Sănătății, restul sunt consilieri onorifici, pot să am 2.000. Una este consilier onorific, adică cineva care poate să vină la Ministerul Sănătății să facă voluntariat, alta sunt funcțiile plătite. Repet, ministrul Sănătății are 8 consilieri, la fel cum a avut fiecare ministru până acum”, a declarat Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății a precizat că nu poate să țină un dialog cu reprezentanții opoziției atât timp cât aruncă cu „minciuni” în spațiul public.

Fie nu știți cum este să fii ministru, sau să ai orice funcție importantă, când trebuie să delegi. Pentru ceilalți, este iarăși o minciună gogonată. Nu am niciun șofer angajat special pentru mine, vorbiți despre secretari, evident că există o secretară a ministrului Sănătății, ce aparține de instituție. Înșirați minciuni peste minciuni și vă legați de lucruri care știți că sunt neadevărate și le aruncați în spațiul public fără rușine. Vi se pare că orice minciună aruncată în spațiul public se justifică pentru că aveți un discurs politic”, a adăugat ministrul Sănătății.

Partidul Social Democrat l-a acuzat pe Vlad Voiculescu că ar avea 21 de consilieri, un director de cabinet, 5 secretari de stat, un secretar general, 2 secretari general adjuncți, o secretară și un șofer, toți plătiți din bani publici.

Spun că nu au bani pentru a mări alocaţiile sau pentru a creşte veniturile românilor, însă au bani pentru a plăti oameni care să-şi delege atribuţiile, pentru a-i plăti să facă… nimic!”, sunt acuzațiile venite din partea Partidului Social Democrat.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW