Monday, May 16, 2022
Jurnalism corect


Ministrul Sănătății a cerut un raport privind problemele platformei pentru vaccinare

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 20 ianuarie 2021

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, și-a prezentat, miercuri, scuzele pentru lucrurile care nu au funcționat la debutul etapei a II-a a Campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, în special pentru problemele întâmpinate de cetățeni cu platforma informatică de programare pentru imunizare.

Nemulţumirea mea apropo de o anumită lipsă de funcţionalitate a platformei nu e niciun secret. Pe de altă parte, cu toată onestitatea, trebuie să recunoaştem că s-a muncit foarte mult şi în timp foarte scurt şi nu vorbim în niciun fel de rea credinţă sau de lipsă de competenţă din partea celor care au pus pe picioare într-un timp atât de scurt platforma. Ţin încă o dată să apreciez eforturile pe care le-a făcut STS şi echipa de acolo, îi cunosc, au muncit zi şi noapte pentru a îmbunătăţi lucrurile în mod continuu. În momentul acesta se munceşte în continuare pentru a îmbunătăţi lucrurile. Nu spun că totul este perfect, spun, din contră, că personal îmi cer scuze pentru lucrurile care nu au funcţionat, vă asigur că nu e nimeni care aşteaptă vara să meargă la plajă, ci mai degrabă oamenii muncesc din greu”, a explicat Vlad Voiculescu.

Miercuri au fost deschise primele două centre de la Romexpo, cu zece puncte de vaccinare. În total, Romexpo va găzdui 12 centre, cu 64 de puncte de vaccinare, devenind cel mai mare centru de vaccinare din țară, potrivit News.ro.

În schimb, persoanele ce au fost prezente de dimineață la Romexpo pentru a se vaccina au întâmpinat anumite probleme legate de Registrul Electronic Național de Vaccinare.

Am cerut un raport apropo de ce s-a întâmplat acolo. Înţelegerea mea este că au fost din nou probleme cu platforma informatică, respectiv cu Registrul Electronic Naţional de Vaccinare, probleme care au fost rezolvate în primele zeci de minute, dar asta a dus la o oarecare aglomeraţie pentru că a fost întârziere la primii care trebuiau să se vaccineze”, a precizat ministrul Sănătății.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW