Monday, June 14, 2021
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu: Gabriela Firea pare să fie cumva primarul Greciei care lucrează în beneficiul economiei și turismului grecesc

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 19 iulie 2020 Etichete: , ,

Liderul PLUS București, Vlad Voiculescu, o acuză pe Gabriela Firea că a avut „neobrăzarea” să treacă prin Consiliul General proiectul privind testarea gratuită pentru coronavirus a oamenilor care vor să plece în vacanță în străinătate, susținând că primaul pare să fie mai degrabă al Greciei decât al bucureștenilor.

„Gabriela Firea a avut neobrăzarea să treacă prin Consiliul General, şi nu putea să facă asta singură, abia aştept să văd cine a votat alături de PSD în Consiliul General al Municipiului Bucureşti pentru testarea cu prioritate a celor care pleacă în Grecia. Atunci când ai probabil mii sau zeci de mii de pacienţi în Bucureşti, oameni care au nevoie de servicii medicale, de la oricare spital din Bucureşti, dacă nu au un diagnostic confirmat, oamenii sunt trimişi să se testeze. Foarte mulţi oameni merg să se testeze pe banii lor. Atunci când oamenii sunt trimişi să se testeze pe banii lor, să prioritizezi testele pentru cei care vor să meargă în vacanţă este o bătaie de joc la adresa oamenilor şi la adresa banului public. Nu spun că vacanţele nu sunt importante, nu spun că oamenii nu ar trebui să plece în Grecia, dar Gabriela Firea pare să fie cumva primarul Greciei sau un primar care lucrează în beneficiul economiei şi turismului grecesc mai degrabă decât pentru bucureşteni”, a spus Vlad Voiculescu într-o conferinţă de presă.

Firea a anunţat joi că în prima zi de înscrieri a proiectului „Testăm pentru Bucureşti” s-au înregistrat circa 7.500-8.000 de persoane, după ce miercuri CGMB a aprobat suplimentarea numărului beneficiarilor proiectului şi includerea şi a bucureştenilor care călătoresc în scopuri turistice.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW