Wednesday, December 7, 2022
Jurnalism corect


Vlad Voiculescu, despre posibilitatea adoptării unei OUG pentru despăgubirea celor care ar putea avea reacții adverse la vaccinul anti-COVID: Vă vom informa de îndată ce o decizie va fi luată

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 27 decembrie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că, până în prezent, nu a fost luată o decizie privind adoptarea unei OUG privind despăgubirea persoanelor care ar putea avea reacții adverse în urma administrării vaccinului anti-COVID.

„Vă vom informa de îndată ce aceste informaţii vor fi cât se poate de clare. Vă vom informa de îndată ce o decizie va fi luată (..) Este esenţial să continuăm să fim precauţi”, a spus Vlad Voiculescu, potrivit News.ro.

“Mai întâi trebuie spus că în fiecare centru există câte o cameră separată cu tot ceea ce este necesar pentru a se interveni. Există extrem de puţine cazuri, sigur pentru orice produs farmaceutic există această posibilitate teoretică, dar există în fiecare centru tot ceea ce trebuie pentru a se preveni orice agravare a oricărei reacţii adverse. Despre restul aspectelor, precum despăgubiri, cu siguranţă vom face publice aceste informaţii la timpul potrivit”, a completat ministrul Sănătăţii.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW