Sunday, July 7, 2024
Jurnalism corect


Vlad Pascu și părinții săi, trimiși în judecată 

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 6 octombrie 2023

Vlad Pascu, tânărul în vârstă de 19 ani care a provocat accidentul mortal din stațiunea 2 Mai, a fost trimis în judecată, alături de părinții săi, pentru trafic de droguri, influențarea martorilor, respectiv muniție deținută ilegal.

În urmă cu aproape două luni, Vlad Pascu, aflat sub influența drogurilor, în stațiunea 2 Mai, a intrat în plin cu autoturismul pe care îl conducea într-un grup de opt persoane. O fată de 20 ani şi un băiat de 21 ani, ambii studenți, și-au pierdut viața în urma impactului, iar alți trei tineri de 19 și 20 ani au fost răniţi.

Tânărul se află de atunci în arest preventiv. Pe lângă dosarul penal privind accidentul pe care l-a provocat, în care ancheta este încă în desfășurare, Vlad Pascu se află și în vizorul DIICOT pentru trafic de droguri. În acest caz, procurorii au finalizat cercetările și l-au trimis joi, 5 octombrie, în judecată pe tânărul de 19 ani.

Oamenii legii au trimis-o în judecată și pe mama acestuia, Miruna Pascu, aflată la rândul său în arest. Femeia este acuzată că a vrut să-și scape fiul de pușcărie șantajând-o pe prietena acestuia cu divulgarea unor informații compromițătoare.

Alături de ei, a fost deferit judecătorilor și capul familiei, Mihai Pascu. Bărbatul este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce la percheziţiile efectuate în locuinţa sa a fost găsită muniţie deţinută ilegal.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW