Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Virgil Popescu îl atacă pe Ludovic Orban: Ar trebui să își dea seama cât rău face PNL

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 11 septembrie 2021

Virgil Popescu, ministrul Energiei și al Economiei, l-a atacat sâmbătă, 11 septembrie, pe liderul PNL, Ludovic Orban, după ce acesta din urmă a declarat că președintele Klaus Iohannis are o datorie față de liberali, nu invers.

Parteneriatul PNL cu presedintele Klaus Iohannis a fost si este unul de durata. Este regretabil ca presedintele PNL Ludovic Orban incearca sa minimalizeze acest parteneriat pentru care am muncit cu totii. Ludovic Orban ar trebui sa isi dea seama cat rau face acum PNL si, implicit, romanilor prin aruncarea in spatiul public a unor vorbe incorecte”, a scris Virgil Popescu, sâmbătă, pe Facebook.

Ministrul Energiei a transmis și un mesaj de susținere față de președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis este presedintele meu. Este presedintele romanilor, cel care reprezinta interesele Romaniei la cel mai inalt nivel”, a adăugat ministrul.

Ludovic Orban a spus vineri, în timp ce își prezenta moțiunea în fața liberalilor din Dâmbovița, că PNL nu are nicio datorie față de Klaus Iohannis.

Eu am convingerea că președintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor și cu sufletul lor. Eu cred că președintele PNL trebuie să fie îndatorat și legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastră, marea oaste a PNL. Și vă asigur, în același timp, că după ce voi câștiga, va fi același parteneriat de succes cu președintele României, așa cum a fost în cei toți patru ani de zile cât am fost președintele PNL și am câștigat aproape toate bătăliile pe care le-am dus”, a spus Ludovic Orban, citat de Digi24.

Congresul Partidului Național Liberal, în cadrul căruia liberalii își vor numi noua conducere, având de ales între Ludovic Orban și Florin Cîțu, are loc pe 25 septembrie.

Virgil Popescu este unul dintre susținătorii premierului Florin Cîțu din Guvern, ce ocupă funcția de ministru al Energiei și, interimar, funcția de ministru al Economiei, după demisiile miniștrilor USR PLUS. În Guvernul condus de Ludovic Orban, Popescu a ocupat funcția de ministru al Economiei și al Energiei.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW