Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Virgil Popescu, după altercaţia cu George Simion: Campania de hărţuire la adresa mea nu mă intimidează! / Săptămâna viitoare voi depune a treia plângere penală împotriva lui

By news.ro , in Stirile zilei , at 10 iulie 2022

Ministrul Energiei, Virgil Popescu afirmă, duminică, într-o postare pe Facebook, după ce George Simion l-a atacat verbal, în aeroportul din Viena, în timp ce transmitea live, că nu îl intimidează „campania de hărţuire la adresa sa”.

Ministrul spune că astăzi, în aeroport la Viena, unde a fost la cununia civilă a fiicei sale, care s-a căsătorit cu un tânăr austriac, a asistat la o tentativă nemaîntâlnită de hărţuire şi intimidare a lui George Simion la adresa sa şi anunţă că săptămâna viitoare va depune a treia plângere penală împotriva liderului AUR. Ministrul afirmă că poate este timpul să avem o dezbatere serioasă, la nivel de societate, despre limite, comportament agresiv, hărţuire şi ce facem să prevenim.

„Campania de hărţuire la adresa mea nu mă intimidează! Astăzi, în aeroport la Viena, unde am fost la cununia civilă a fiicei mele, care s-a căsătorit cu un tânăr austriac, am asistat la o tentativă nemaîntâlnită de hărţuire şi intimidare a lui George Simion împotriva mea. Mulţi aţi avut ocazia să asistaţi la şuvoiul de invective şi minciuni la adresa mea, cauzate de disperarea că facem paşi importanţi spre independenţa energetică a României. Resping cu fermitate acuzaţiile şi condamn, public, acest tip de comportament agresiv. Nu mă voi lasă intimidat de acest personaj, de această trompetă Putinista şi voi merge mai departe pe drumul independenţei energetice a României”, spune ministrul Energiei în mesaj.

El continuă: „Vreau să le mulţumesc românilor din aeroport care au dat dovadă de un bun simt deosebit şi l-au întrebat pe acest individ de ce trebuie să facă circ?!? Săptămâna viitoare voi depune a treia plângere penală împotriva lui George Simion şi am încredere că până la urmă se va face dreptate”, anunţă Virgil Popescu.

Ministrul mai afirmă că ”ştie faptul că România şi Europa trec printr-o perioada complicată şi este greu să avem încredere că se vor întâmplă lucruri bune, dar dacă tolerăm acest tip de comportament, mai ales din partea unui parlamentar, nu o să ne facă bine”.

„Poate este timpul să avem o dezbatere serioasă, la nivel de societate, despre limite, comportament agresiv, hărţuire şi ce facem să prevenim. Mie nu îmi este teamă, dar mă tem pentru copiii şi familia mea. Pentru că este o graniţa foarte fină de la comportament agresiv verbal la comportament agresiv fizic. Şi la cum s-a putut observă în ultima perioada, din incidentele pe care le-am trăit cu acest invidid, nu cred că mai are mult să devină agresiv fizic”, mai spune Virgil Popescu.

Preşedintele AUR, George Simion şi ministrul Energiei Virgil Popescu şi-au continuat disputele şi duminică, pe aeroport, la Viena, dialogul fiind transmis în direct pe Facebook de către liderul AUR, la doar o zi după ce ministrul a lansat un atac dur la adresa sa, catalogându-l drept „trompetă rusească”.

Simion i s-a adresat lui Popescu cu formula „hoţul Virgil”, spunându-i ca a venit la „stăpânii de la OMV”.

În replică, ministrul Energiei l-a numit din nou ”trompetă rusească” şi l-a întrebat dacă a fost trimis de Putin la Viena. „Ce faci, hoţule? Te plimbi pe la Viena?” îl abordează Simion pe Virgil Popescu. Ministrul l-a ameninţat: „Ia să caut eu o poliţie, pe aici, că aici nu eşti în Parlament!”.

De-a lungul timpului, între ministrul Energiei şi liderul AUR au avut loc mai multe dispute şi tensiuni.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 90293 more Information to that Topic: mainnews.ro/virgil-popescu-dupa-altercatia-cu-george-simion-campania-de-hartuire/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/virgil-popescu-dupa-altercatia-cu-george-simion-campania-de-hartuire/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW