Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă vrea să continue guvernarea cu oamenii lui Tăriceanu care nu renunțe la putere

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 26 august 2019 Etichete: , ,

Premierul Viorica Dăncilă anunță că PSD va continua să guverneze chiar dacă ALDE se va retrage de la guvernare. Ea speră că, în partidul lui Tăriceanu, vor exista persoane care nu vor renunța la funcții și care vor să rămână la putere. Dăncilă  mizează pe aceștia pentru a continua să păstreze puterea. 

„PSD va merge înainte cu guvernarea țării și alături de noi vor veni toți cei din ALDE și Pro România care au curajul de a-și asuma acest proces, care înțeleg că fuga de responsabilitate și lașitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele și calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetățenii care ne-au dat votul și încrederea în 2016.

Dacă unii dintre membrii ALDE nu înțeleg aceste lucruri, vor pierde iremediabil: în fața românilor, în fața colegilor de bună-credință care au fost sacrificați în numele unor interese mărunte, în fața celorlalte instituții ale statului român și în fața partenerilor noștri externi.

PSD va asigura stabilitatea acestei guvernări. Dincolo de jocul politic al unora, este important ce se întâmplă cu destinul țării și ce credibilitate avem în plan extern”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

INQUAM PHOTOS: Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW