Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă va lansa o carte-interviu: Sunt lucruri care trebuie spuse. Urmează momente interesante

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 18 ianuarie 2021

Viorica Dăncilă a anunțat, luni, că va lansa o carte-interviu în care fostul președinte PSD a vorbit cu jurnalista Marga Nițu despre perioada în care a fost prim-ministru, relația cu Liviu Dragnea sau campania electorală din anul 2019. 

Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a anunțat Viorica Dăncila, pe Facebook.

Fostul prim-ministru social-democrat susține că motivul pentru care va face anumite dezvăluiri ar fi că PSD trebuie să se reclădească pe „adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului”.

Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a adăugat fostul premier.

Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei…

Publicată de Viorica Vasilica Dăncilă pe Luni, 18 ianuarie 2021

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW