Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă, sfat pentru Ludovic Orban: Trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să mărească alocațiile. Dacă nu găsește soluții, să sune la guvernul PSD

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 14 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Fostul premier și lider al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat marți că Guvernul Orban trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să pună în practică legea privind dublarea alocațiilor pentru copii, însă, dacă nu găsește soluții, „să sune la Guvernul PSD”.

„În timpul guvernării mele, de un 1 an şi 9 luni, în Parlament s-au luat multe decizi care au fost dublate de o proiecţie bugetară. În momentul în care aceste decizii au fost bune pentru oameni eu, ca prim-ministru, şi membri ai Guvernului a trebuit să găsim soluţii pentru a le pune în practică. Eu cred cu tărie că dacă se doreşte, se poate realiza acest lucru (dublarea alocaţiilor pentru copii – n.r.). Mai mult, am văzut că preşedintele României a dat undă verde referitor la dublarea alocaţiilor. Eu cred că Guvernul trebuie să dea dovadă de responsabilitate şi există destule soluţii. Dacă nu le găsesc, să sune la guvernul PSD, ca să pună în practică această decizie a Parlamentului”, a spus Dăncilă la Palatul Parlamentului, întrebată dacă în timpul guvernării PSD avea în plan dublarea alocaţiilor copiilor.

Viorica Dăncilă a anunțat că nu va candida la congres pentru o funcție în PSD, dar va candida pentru șefia Organizației de Femei a partidului.

„O să îl susţin pe Marcel Ciolacu (la congresul PSD, pentru funcţia de lider n.r.), o să susţin o echipă sudată, o echipă care vrea să se implice. (…) Mai departe, voi fi aşa cum am fost de fiecare dată, un om de echipă. Partidul are nevoie de unitate, este absolut necesar ca toţi să fim foarte uniţi, având în vedere că urmează alegerile locale şi că trebuie să obţinem un rezultat foarte bun”, a mai spus aceasta.

Sursa photo: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW