Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă: Rușine, Klaus Iohannis!/Victimizarea candidatului PNL, o strategie de campanie

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 17 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Viorica Dăncilă a scris, pe pagina sa de Facebook să echipa de campanie a PNL a adoptat o strategie prin care Klaus Iohannis este victimizat pentru faptul că este ținta „fake news-ului marca PSD”.

Dancilă i-a mai acuzat pe cei din PNL că au mințit populația că economia României este în colaps.

„Vedem de câteva zile cum Klaus Iohannis și echipa sa au adoptat o nouă strategie: “candidatul Iohannis este victima unei campanii devastatoare de FAKE NEWS”. Să vă fie rușine, domnule candidat! FAKE NEWS este ceea ce faceți voi de ani întregi, mințind zi de zi că economia României este în colaps. FAKE NEWS este atunci când falsificați mesaje despre diaspora în condițiile în care noi am implementat programe de sprijin pentru românii din afara granițelor (exemplu: Diaspora Start-Up) și noi am facilitat votul prin cele 3 zile alocate, creșterea numărului de secții și votul prin corespondență.

Ce ați făcut voi? Cum ați venit la guvernare, ați eliminat ministerul dedicat relației cu diaspora! Iar preamăritul domn Iohannis nu a mers NICI MĂCAR O DATĂ în afara granițelor în 5 ani de mandat să-i întâlnească pe acești oameni. Vă aduceți aminte de ei doar în campanie. E clar că asta e tot ce v-a mai rămas, minciuna și jocul murdar. Știind că n-ați facut nimic în ultimii 5 ani, singurul lucru de care mai sunteți capabil este să falsificați mesaje mizerabile și să vă însușiți realizările altora. Până și retorica anti-PSD ați confiscat-o brutal de la mai tinerii noștri competitori. Rușine, Klaus Iohannis! Ne priviți de sus, dar sunteți jos și sunteți mic”, a scris Dăncilă, pe pagina de socializare.

Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, a fost ținta unor știri false lansate și promovate în special pe grupurile de Facebook apropiate PSD.

Mai multe detalii despre acest subiect AICI.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW