Tuesday, July 7, 2020
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă, reacție după ce Claudiu Manda a spus că PSD nu mai susține proști în funcții publice: Nu a avut nicio legătură cu mine

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 14 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a reacționat la declarația făcută de Claudiu Manda în urmă cu o săptămână în care a spus că PSD nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”.

„Am lămurit și acest lucru, pentru că s-a speculat foarte mult. Declarația lui Claudiu Manda – am vorbit și cu Olguța Vasilescu și cu președintele interimar, Marcel Ciolacu – nu a avut absolut nicio legătură cu Viorica Dăncilă. Claudiu Manda nu putea să atace un guvern… În momentul în care faci o afirmație și esti un om puternic, ți-o asumi când faci referire la o anumită persoană”, a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul premier și lider al PSD a precizat că nu a discutat cu Manda despre declarațiile pe care acesta le-a făcut.

Claudiu Manda a declarat joia trecută că PSD nu va mai susține „proști în funcții publice care să ne facă de râs”.

„Ne interesează să evităm alegerile anticipate nu pentru că ne este frică, ci pentru că am vrea să stea cât mai mult la guvernare cei de la PNL și să arate la termen de ce sunt în stare. Eu cred că Marcel Ciolacu este vulpoiul de care PSD are nevoie în frunte și cred că împreună cu Paul și toți ceilalți putem face o echipă care să ne conducă la victorii la alegerile locale și bineînțeles un rezultat excelent la alegerile parlamentare. (…) La Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”, a afirmat Claudiu Manda, la conferința de alegeri a organizației județene PSD Buzău.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW