Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă: PSD va rămâne în opoziție și nu va face niciun fel de alianță cu PRO România

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 11 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că nu va demisiona din fruntea formațiuni după ce, joi, Guvernul condus de aceasta a picat prin moțiune de cenzură. Înainte de ședința CEX a PSD de vineri, social-democrata a spus că rămâne în cursa pentru prezidențiale.

„Nu îmi voi da demisia. Suntem o echipă unită și mergem împreună mai departe. Avem dorința de a organiza în așa fel partidul încât să câștigăm alegerile.

Colegii mei sunt oameni foarte implicați. Această discuție nu are rostul, nu e vorba de un congres, ci de implicare și de organizare a întregului partid pentru alegerile prezidențiale. După alegeri, probabil va avea loc un congres. După 12 noaptea se intră în congres”, a declarat Dăncilă.

Dăncilă: PSD rămâne în Opoziție

Premierul a mai precizat că social-democrații nu vor face nicio alianță cu PRO România.

„Una din deciziile pe care vrem să o luăm este cea referitoare la acest aspect, PSD va rămâne în opoziție și nu va face niciun fel de alianță cu PRO România. Nu simt că PSD e instabil, acest partid a luat foarte multe măsuri de care lumea e mulțumită. În orice județ au fost salariați că salarii mărite, cu pensii mărite”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă va ajunge în turul II al alegerilor prezidențiale, social-democrata a declarat că , mai mult, le va și câștiga.

„Nu numai că vom ajunge în turul II. Am certitudinea că vom ajunge în turul II și că vom câștiga alegerile”, a declarat Dăncilă înainte de CEX.

Inquam Photos/ George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 95824 additional Information on that Topic: mainnews.ro/viorica-dancila-psd-va-ramane-in-opozitie-si-nu-va-face-niciun/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW