Wednesday, May 18, 2022
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă, o nouă gafă: Scopul PSD este să câștige prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 6 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Președintele PSD, Viorica Dăncilă a marcat încă o gafă. Social-democrata a declarat, miercuri, că scopul partidului este de a câștiga alegerile prezidențiale și locale de „anul trecut”.

Social-democrata a criticat dur participarea președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern.

”Am văzut un președinte care de fapt este prim-ministru, un cuplu Iohannis – Orban, asemănător cuplului Băsescu – Boc, un diriginte care și-a adus elevul în fața poporului, mă mir că nu l-a luat și de urechi, pentru a veni cu o opinie a sa electorală pe care nu a fost suficient să o aducă în spațiul public de la Administrația Prezidențială. Am văzut că această campanie continuă acum de la Palatul Victoria. Am văzut un președinte care după o zi de la preluarea mandatului actualului Guvern vorbește de greaua moștenire. Sunt miniștri care încă nici nu și-au preluat mandatul, nici nu au văzut măcar documentația din ministerele pe care le-au preluat, încă nu s-a făcut comasarea ministerelor, astfel încât să vadă toate ministerele cum se prezintă”, a declarat Viorica Dăncilă.

Referitor la „moștenirea dezastroasă” lăsată de miniștrii social-democrați, Dăncilă a precizat că atunci când nu ai viziune pentru viitor, faci referire la greaua moștenire

”Da, o grea moștenire lăsată de PSD, a doua cea mai mare creștere economică din UE, o grea moștenire lăsată 3,8% șomaj, creșterea salariilor și pensiilor. Dacă pornim de la aceste aspecte, din punctul de vedere al candidatului Iohannis este o grea moștenire. Dacă tot este prim-ministrul României, domnul Iohannis trebuie să vină și să spună ce face pentru români. A vorbit despre o guvernare eșuată. Noi spunem că a avut un mandat eșuat în calitate de președinte. Cinci ani a stat mai mult în vacanță. Nu a avut cum să vadă care sunt pașii făcuți de România și care sunt măsurile luate pentru români”, a adăugat Dăncilă.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW