Monday, May 27, 2024
Jurnalism corect


Viorica Dancilă: Nu plec de la Palatul Victoria. Am avut un premier care și-a dat demisia pe Facebook

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 29 august 2019 Etichete: , ,

Viorica Dăncilă răspunde atacurilor venite din partea lui Victor Ponta care a afirmat despre actualul executiv că ar fi slab, fără performanțe.

„Noi nu mai ascultăm demult declarațiile lui Victor Ponta, el face scenarii. Nu răspundem șantajului sau acestor negocieri pe care le vor unii. Noi lucrăm corect, deschis. (…) Am avut un premier care, atunci când a dat de greu, și-a dat demisia pe Facebook”, a declarat Viorica Dăncilă la Pitești.

Premierul i-a asigurat pe toți cei care o vor plecată de la șefia Executivului că acest lucru nu se va întâmpla decât în urma unei moțiuni de cenzură.

„Vom discuta în CEx, vom stabili data, componența Guvernului și atunci ne vom duce în Parlament pentru un vot de încredere. Nu sunt sigură că ne lipsesc 29 de voturi. Vedem ce va fi atunci. În politică cea mai bună armă este negocierea. O să negociem în așa fel încât să mergem mai departe. Dacă nu primim votul de încredere, Guvernul rămâne la forma inițială și vom veni cu altă propunere.

Dacă va fi moțiune de cenzură Guvernul va cădea. Nu e vorba că ne ținem de un scaun, noi dăm dovadă de responsabilitate și dorim stabilitate. Vrem ca totul să fie democratic și numai moțiunea dărâmă Guvernul”, a mai spus Dăncilă.

Foto: INQUAM PHOTOS/George Călin

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW